Kroppspleie

Body lotion coffee

Kaffebønneekstraktet revitaliserer sliten og aldrende hud. Kombinasjonen av naturlige ingredienser fukter og beskytter, og gjør huden glatt og myk. Fairtrade kaffe fra Bolivia og Fairtrade olivenolje fra Palestina.

Body lotion coconut

Kokosolje er rik på naturlige vitaminer, mineraler, fettsyrer og antioksidanter, og har en avslappende og foryngende effekt på huden. Fairtrade kokosolje fra Sri Lanka og Fairtrade olivenolje fra Palestina.

Body lotion cacao

Søt sensuell duft som gir en fløyelsaktig følelse. Kakaosmør er spesielt bra for tørr og sprukken hud. Fairtrade kakaosmør fra Peru og Fairtrade olivenolje fra Palestina.

Body lotion Green tea

Kombinasjonen av fyldig olivenolje og druekjerner gir denne bodylotion en lettabsorberende konsistens for normal till følsom hud. Den høye kvaliteten på oljene gjør at det finnes rikelig med naturlige vitaminer, mineraler og antioxidanter som gjør underverker for din hud! Grønn te har blitt brukt i århundrer i Kina og er kjent for sina medisinske egenskaper. Fairtrade grønn te fra Kina, Fairtrade olivenolje fra Palestina. Ingen parabener, ftalater, SLS och PEG.

Body lotion Vanilla

En mild duft av vanilje med mykgjørende effekt. En lett bodylotion for normal hud. Med Fairtrade olivenolje fra Palestina.

Body lotion Lime

Oppfriskende duft og silkemyk følelse. En lett Body Lotion for normal hud. Med fairtrade olivenolje fra Palestina.

Body butter Vanilla

En mild duft av vanilje med mykgjørende effekt. Med Fairtrade olivenolje fra Palestina.

Body butter Lime

Med Fairtrade lime fra Brasil, Fairtrade sheasmør fra Burkina Faso og fairtrade olivenolje fra Palestina.

Body butter Green Tea

Grønn te har i århundre blitt brukt i kinesisk medisin for dens foryngende og legende virkning. I tillegg inneholder denne sheasmør og olivenolje. Vår Bodybutter fylles ferskt produsert ned i beholdere. Etter at den er åpnet vil den ha en holdbarhetstid på ca. 6 mnd. Fairtrade sheasmør fra Burkina Faso, fairtrade olivenolje fra Palestina og fairtrade grønn te fra India.

Body butter Shea

Sheasmør betraktes på den afrikanske savannen som nøkkelen til kvinnelig skjønnhet. Sheasmør og olivenolje er rike på naturlige vitaminer, mineraler, essensielle fettsyrer og antioksidanter som med sine anti-aging egenskaper virker foryngende. Kremen gir næring og beskyttelse til huden samt fukter og mykgjør den. Fairtrade sheasmør fra Burkina Faso og fairtrade olivenolje fra Palestina.